Als je een fanatieke tennisspeler bent, dan weet je dat het belangrijk is om goede kwaliteit tennisspullen te hebben. Het vinden van de juiste tennisuitrusting kan echter een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig zijn er tal van tenniswinkels in Haarlem en omstreken waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt. In dit artikel bespreken we enkele van de beste tenniswinkels in de regio en wat ze te bieden hebben.

Racketspecialist Tollenaar

Racketspecialist Tollenaar is een gespecialiseerde tenniswinkel in Haarlem die is gevestigd aan de Wagenweg 142. De winkel is al meer dan 40 jaar actief in de verkoop en reparatie van tennisrackets en andere tennisartikelen.

Matchpoint23

Matchpoint23 is een gespecialiseerde tenniswinkel in Heemstede, gevestigd aan de Jan van Goyenstraat 14 in Heemstede. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan tennisartikelen, waaronder tennisrackets, tennisschoenen, tenniskleding, tassen en accessoires van gerenommeerde merken zoals Babolat, Wilson, Head en Yonex.

Intersport Twinsport Haarlem

Intersport Twinsport is een sportwinkelketen met verschillende vestigingen in Nederland. De vestiging in Haarlem biedt een ruim assortiment aan tennisspullen, waaronder rackets, ballen, kleding en schoenen van topmerken zoals Nike, Adidas en Asics. Intersport Twinsport Haarlem is gevestigd aan de Drossestraat 17 in het centrum van Haarlem.

Sport ‘N Styles

Sport ‘N Styles heeft een uitgebreid assortiment aan sportartikelen, waaronder ook tennisartikelen. Ze hebben een speciale afdeling voor tennis en verkopen tennisrackets, tennisschoenen, tenniskleding, tennisballen en accessoires. Sport ‘N Styles is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht 88 in het centrum van Haarlem.

Naast de fysieke winkels in Haarlem zijn er ook veel online tenniswinkels in Nederland waar u terecht kunt voor uw aankopen. Hieronder vindt u een overzicht van de 3 grootste online tenniswinkels in Nederland:

  1. TennisDirect: TennisDirect heeft niet alleen een fysieke winkel in Haarlem, maar ook een webshop waar u terecht kunt voor uw aankopen. Het assortiment is hier even groot als in de fysieke winkel en u kunt hier ook terecht voor professionele bespanservice en racketadvies van experts.
  2. Tennis-Point: Tennis-Point is een online tenniswinkel met een ruim assortiment aan tennisuitrusting van verschillende merken, waaronder Nike, Adidas en Babolat. Naast het aanbod aan tennisuitrusting biedt Tennis-Point ook tennistrainingen en -tips aan.
  3. Tennis-Planet: Tennis-Planet is een online tenniswinkel met een ruim assortiment aan tennisuitrusting van verschillende merken, waaronder Wilson, Head en Yonex. Naast het aanbod aan tennisuitrusting biedt Tennis-Geest ook een selectie aan van padelrackets, ballen en kleding.